Adverteren bij Rendement Uitgeverij

Rendement Uitgeverij biedt u verschillende mogelijkheden om uw product en/of dienst onder de aandacht te brengen van vakprofessionals in het mkb en non-profit organisaties. Een unieke formule van onder andere 9 vakbladen en themadossiers maakt het mogelijk om per doelgroep een gerichte boodschap te communiceren. Zo bereikt u uw doelgroep(en) op een zeer effectieve manier.

Neem contact op met Arnout Bonselaar  of bel 010 224 80 33 voor meer informatie.

Arbo Rendement

Arbo Rendement is hét nieuwsmagazine over arbeidsomstandigheden, ziekteverzuim en re-integratie. De insteek is: hoe kan ik als in- of externe arboprofessional een bijdrage leveren aan een gezonde en veilige werkplek voor alle medewerkers? Het vakblad heeft een oplage van 1.200 exemplaren. Met een meeleesfactor van 3,3 heeft het blad een werkelijk bereik van zo’n 3.960 arboprofessionals, preventiemedewerkers en ondernemingsraden.

BV Rendement

BV Rendement is het nieuws- en adviesmagazine voor directeuren-grootaandeelhouders en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. In BV Rendement komen alle onderwerpen aan bod waarmee de lezer meer rendement haalt uit zijn onderneming. BV Rendement houdt de lezer de hoogte van veranderingen in alle aspecten van de bedrijfsvoering, zoals financiën en betalingsverkeer, belastingen, ondernemingsrecht, automatisering en internet, marketing en e-commerce, inkoop en logistiek, management, sociale verzekeringen, HRM en personal finance.

FA Rendement

FA Rendement is een financieel-administratief nieuws- en adviesmagazine voor administrateurs, boekhouders, controllers, hoofden en medewerkers van de afdeling financiële administratie. De insteek is: het praktisch informeren, selecteren van informatie en adviseren zodat de financieel specialist deze informatie ook direct in zijn dagelijks werk kan toepassen. FA Rendement behandelt voornamelijk de ‘harde’ kant van administratie, veel nieuws dus op het gebied van financiën, fiscaliteit, administratie, automatisering, loon- en salarisadministratie, sociale voorzieningen, debiteurenbeheer en inkoop.

Fiscaal Rendement

Fiscaal Rendement is een financieel-administratief nieuws- en adviesmagazine voor fiscaal geïnteresseerde ondernemers, fiscalisten, adviseurs, administrateurs, boekhouders en accountants. De insteek is: het praktisch informeren en selecteren van informatie voor de fiscaal geïnteresseerde ondernemer, zodanig dat hij deze informatie ook direct in zijn dagelijks werk kan toepassen. Fiscaal Rendement behandelt voornamelijk de ‘harde’ kant van de fiscale praktijk, veel nieuws dus op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, heffing en invordering, bezwaar en beroep en BTW.

HR Rendement

HR Rendement is een nieuws- en adviesmagazine voor human resources professionals bij (middel)grote organisaties. De insteek is: hoe kan een HRmanager of HR-specialist bijdragen aan een beter rendement van de factor arbeid in zijn organisatie? HR Rendement behandelt voornamelijk de ‘harde’ kant van human resources, zoals arbeidsrechtelijke regelgeving, werktijden en arbeidsomstandigheden, kosten van opleidingen en werving & selectie, implementatie van personeelsinformatiesystemen, fiscaal voordelige beloningsvormen, premies en belastingen.

Management Rendement

Management Rendement is hét nieuws- en adviesmagazine voor professionals die leidinggeven aan mensen en projecten. Het vakblad geeft de lezer handvatten om projecten en processen in de organisatie te stroomlijnen en optimaliseren, en om de mensen die bij deze processen betrokken zijn – intern en extern – optimaal aan te sturen. Belangrijke onderdelen van Management Rendement zijn project- en procesmanagement, wijzigingen in relevante wet- en regelgeving, en concrete tips en adviezen voor het verbeteren van leiderschap én de effectiviteit, prestaties, vaardigheden en inzichten van teamleden.

OR Rendement

OR Rendement is een nieuws- en adviesmagazine over medezeggenschap voor leden van de OR of PVT, ambtelijk secretarissen, vakbondsbestuurders en externe adviseurs. OR Rendement behandelt elke maand relevante wijzigingen in wet- en regelgeving en werkt thema’s op beleidsmatig en strategisch niveau laagdrempelig uit. Verder geeft OR Rendement praktische informatie over vaardigheden, bevoegdheden, taken en verantwoordelijkheden op het gebied van de medezeggenschap. Daarbij ontbreken de klassieke thema’s als de ORverkiezingen, het OR-jaarverslag en achterbancommunicatie natuurlijk niet.

Salaris Rendement

Salaris Rendement is het nieuws- en adviesmagazine voor professionals die verantwoordelijk zijn voor de loon- en personeelsadministratie, zoals salarisadministrateurs, hoofden financiële en salarisadministratie en medewerkers personeelsadministratie en P&O-managers. De insteek is: hoe kan de salarisadministrateur bijdragen aan een beter rendement van zijn organisatie? Salaris Rendement houdt de lezer op de hoogte van alle relevante wijzigingen in de
wet- en regelgeving rond loonheffingen, sociale verzekeringen, pensioenen, personeelsubsidies en arbeidsrecht.

Fiscaal Up To Date

Fiscaal up to Date is het vakblad bij uitstek voor fi scale professionals als het gaat om actuele, snelle en volledige informatie over alles binnen het fi scale vakgebied. Van wetgeving tot beleid, jurisprudentie in Nederland en Europa en alle raakvlakken met het belastingterrein die van belang zijn voor de fiscale praktijk. Kernachtige en leesbare artikelen met onafhankelijke, praktijkgerichte en kritische commentaren.wet- en regelgeving rond loonheffingen, sociale verzekeringen, pensioenen, personeelsubsidies en arbeidsrecht.

Contactformulier Adverteren Bij Rendement

Uw naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Titels
In welke titels heeft u interesse om in te adverteren?
Heeft u al vragen die u wilt doornemen in een gesprek of andere opmerkingen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven