Welke abonnementen biedt Rendement Uitgeverij?

Professional/ Professional+/ Professional Totaal
Met een Professional-abonnement bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op uw vakgebied. Hieronder ziet u de verschillende abonnementsvormen en wat hierbij inbegrepen zit.

  Professional  Professional+  Professional Totaal 
 Vakblad JaJaJa
 Rendement Online JaJaJa
 ThemadossierNeeJaJa
 FundamentNeeNeeJa
 2 extra licentiesJaJaJa
Sluit uw abonnement af op www.rendement.nl/abonnementen

Fundament
Met Fundament heeft u uw meest complete digitale vakbibliotheek in handen. Daarnaast heeft u ook onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten van Rendement Online vol actueel nieuws, verdiepende artikelen en praktische tools. En wist u dat u uw abonnement kunt delen met uw collega’s? Er zijn namelijk twee extra licenties bij de prijs inbegrepen. Sluit hier uw abonnement af.

Rendement Online
Met ons digitale platform Rendement Online heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws in uw vakgebied en exclusieve diensten zoals checklists, verdiepingsartikelen, voorbeelddocumenten en rekentools. Ook heeft u toegang tot de experts in onze adviesdesk, waardoor u per jaar honderden euro’s aan consultancy kunt besparen.

Vakbladen
Met een Rendement vakblad bent u altijd op de hoogte van alle veranderingen binnen uw vakgebied. Een vakblad ontvangt u als abonnee van ProfessionalProfessional+ of Professional Totaal. Binnen een abonnement zijn de vakbladen ook digitaal te lezen in MijnBibliotheek. Wilt u zich alleen abonneren op een vakblad? Dat kan! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Dossiers
Elk themadossier staat in het teken van één specifiek onderwerp. In circa 96 pagina’s wordt een onderwerp in begrijpelijke taal van A tot Z uit de doeken gedaan inclusief tips en adviezen, voorbeelden en indien van toepassing modelovereenkomsten en contracten. De dossiers verschijnen 6 keer per jaar. Een dossier ontvangt u als abonnee van Professional+ of Professional Totaal. Binnen een abonnement zijn de dossiers ook digitaal te lezen in MijnBibliotheek. Daarnaast kunt u zich abonneren op alleen een Rendement Themadossiers of u kunt één specifiek themadossier los bestellen. Ga hiervoor naar onze webshop.

Boeken
Naast abonnementen geven we ook boeken uit. Kijk voor een overzicht van al onze boeken én het bestellen van een boek op www.rendement.nl/boeken.

MijnBibliotheek
In MijnBibliotheek vindt u het digitale archief van de verschenen uitgaven binnen uw abonnement. U kunt uw vakblad of dossier digitaal lezen als doorbladerbaar PDF.

Archiefservice
Met een abonnement op de Archiefservice kunt u in MijnBibliotheek uitgaven tot 5 jaar terug inzien en ontvangt u jaarlijks een digitale terugblik. Ook heeft u de mogelijkheid om een bewaarband te ontvangen om uw eigen uitgaven te archiveren. De Archiefservice is standaard onderdeel van al onze Professional-abonnementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven